Tegnefestival

Tegnefestival er et kæmpe tegne-fællesskab, som hvert år inspirerer børn, unge og voksne til at spidse blyanterne og dyrke tegnelysten. Her er tegneglæden i centrum og det er vores opgave at sikre, at også DU mærker den.

Uanset om du er begynder eller øvet kan du mærke tegneglæden, når vi deler tegnetips i vores online univers og turnerer hele landet med vores On Tour Tegneshows, Ambassadørkurser og live-konkurrencer. Du kan også møde os i Horsens, når vi inviterer til hæsblæsende skolebattles, DM i Tegning og Tegnefestival-ugen. 

Scroll Scroll ikon

Følg med på sociale medier

Besøg os på Facebook og Instagram og bliv en del af den virtuelle tegnefest med et væld af tegnetips, opgaver og inspiration.  

Tak til vores sponsorer

Siden 2007 har Tegnefestival med stor succes sat et klart og tydeligt fokus på tegnefaget og alt det, der kan fortælles med former og streger. Det kan vi kun gøre med hjælp fra vores sponsorer. Særligt tak Spar Nord Fonden - vores hovedsponsor gennem 6 år. 

Tegnefestival afvikles af Billedskolen Horsens i tæt samarbejde med resten af Horsens Kommune.

Billedskolen Horsens

”Jeg elsker den frihed, man har, når man tegner! Man kan lave lige, hvad man vil. Man løber aldrig tør for nye ting at lære – og jeg er vild med, at man hele tiden kan udfordre sig selv til at blive bedre.”

-15-årige Nadia fra Hedensted, deltager i DM i Tegning. 

Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley

DM i Tegning

Danmarksmesterskaberne i Tegning er landets suverænt største live-tegnekonkurrence. Her dyster landets dygtigste, unge tegnere (måske dig!) mod hinanden i en fanfare af vilde tegnediscipliner.

Danmarks bedste tegnere skal kåres - og som publikum kan du følge kampene streg for streg LIVE via storskærm.

Tegnefestival-ugen i Horsens

Kom med til årets tegnefest for alle de tegnetossede!

Hvert år i uge 11 åbner vi op for en kreativ godtepose med et væld af workshops for hele familien, arrangementer for skoler, festlige events og ikke mindst ugens højdepunkt  – Danmarksmesterskaberne i Tegning. 

Det er en uge for alle, der elsker tegning – og du er inviteret!

Tegnefestival On Tour

Book os, når vi pakker tegnegrejet og rejser rundt til landets skoler, gymnasier, biblioteker og kunstmuseer med vores forrygende tegneshows og lærerige tegneaktiviteter. 

Som publikum handler det om at spidse blyanten og tegne med, når vores dygtige tegnere viser blyantsakrobatik på storskærm og udfordrer dine tegneevner.