Tegnefestival-ugen

15. marts - 20. marts 2021

Kom med til Tegnefestival-ugen i Horsens - årets tegnefest for alle de tegnetossede!

Hvert år i uge 11 åbner vi op for en kreativ godtepose med et væld af workshops for hele familien, arrangementer for skoler, festlige events for voksne og ikke mindst ugens højdepunkt – Danmarksmesterskaberne i Tegning.

Det er en uge for alle, der elsker tegning – ses vi?

Scroll Scroll ikon

Glæd dig til 2021

Programmet byder hvert år på nye oplevelser for alle aldre. Her kan du udfordre dine kreative hjerneceller og møde professionelle tegnere, som dyster i improvisationens kunst. Du kan også tegne med hjemmefra, når vi sender live på Tegnefestival TV. 

Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley
 
”Det er inspirerende at være i selskab med så mange modige og dygtige børn, og se, hvordan de kaster sig ud i komplekse, skøre og helt nye opgaver uden tøven, kun guidet af deres fantasi og en blyant.”

- Rasmus Kolbe alias Lakserytteren, vært ved DM i Tegning og succesfuld social media influencer. 

Dm i Tegning

Danmarksmesterskaberne i Tegning er kulminationen på Tegnefestival-ugen i Horsens. Her samles landets dygtigste, unge tegnere (måske dig!) en hel dag for at dyste i en fanfare af vilde tegnediscipliner.

Danmarks bedste tegnere skal findes - og som publikum kan du følge kampen streg for streg LIVE på storskærm.

Tegnefestival TV

Tegn med hjemmefra, når vi sender live på Tegnefestival TV. Du kan udfordre dine tegneskills med opgaver, som du løser undervejs, blive inspireret af andre tegnere og få feedback på stedet. Det er en oplevelse for alle - både begyndere og øvede. 

Se et eksempel herunder, hvor vi sammen laver et fællesværk af Dronningen.

Tak til vores sponsorer

Tegnefestival-ugen er støttet af en lang række sponsorer, hvis loyale opbakning gør det muligt for os at afholde landets fedeste tegnefest.

Festival-ugen afvikles af Billedskolen Horsens i tæt samarbejde med resten af Horsens Kommune.